Tuesday, June 18, 2013

Tak susah mana...

Assalamualaikum WBT

Mama mencari sesiapa yang ingin sama2 meningkatkan motivasi diri dan keyakinan kendiri. Mahu berjaya dalam hidup serta menambah investment untuk akhirat, Insya Allah. Siapa yang tak mahu berjaya kan???


Tak susah mana bila kita ada :

USAHA


YAKIN


DOA


Di mana kita sekarang?? Jangan salahkan sesiapa kalau kita sendiri tak ambil peluang. 

Seperti lumba lari.
Saat yang lain bertungkus lumus hendak ke garisan penamat secepat mungkin, kita hanya berjalan. Memang orang akan melihat kita, tapi mereka melihat bukan kerana mereka menyokong, sebaliknya mereka pelik kenapa kita tak rebut peluang yang terbentang di depan mata!! Mama mencari "apprentice" untuk sama2 berganding bahu untuk memajukan diri sendiri demi meraih saham akhirat. Berkongsi dan membantu adalah niat yang ingin Mama tanamkan dalam diri "apprentice" Mama. 
Dunia dalaman membentuk dunia luaran kita - Prof Dr. Muhaya

Kami menawarkan training & guidance berterusan kepada anda, tidak kira di mana anda berada di seluruh Malaysia. Tidak perlu menghadiri kursus setiap minggu, tidak perlu meninggalkan anak kecil untuk maju dalam biz Shaklee. Semuanya di hujung jari anda.Mahu membeli produk Shaklee dengan harga ahli dan perlukan konsultasi secara berterusan, boleh hubungi Mama dengan :-
1) SMS/Whatsapp Mama at 0192491201
2) Tinggal berdekatan dengan Stokis atau HQ? Boleh guna ID Mama : 852410.
Apa keistimewaannya? 
Konsultasi berterusan
Jadual Pemakanan dan Tips Esklusif
COD di Shah Alam & Subang Jaya
PosLaju seluruh negara.

No comments:

Post a Comment