Tuesday, July 30, 2013

Tinggal 20 jam...

Assalamualaikum WBT

Salam malam Ramadan ke 22..Mama baru pulang dari Masjid Negeri dan juga baru je lepas pekena mee goreng mamak..kira2 macam pre-sahur laa..hihihii

Alhamdulillah..syukur...dengan segala nikmat kurniaan Allah, terutamanya nikmat berpuasa dan nikmat kesihatan yang diberi..Alhamdulillah thumm Alhamdulillah.Tengok2, belek2 jam..Alamak!! tinggal 20 jam aje lagi sebelum closing July'13!!
Cepatnya masa berlalu!!Masih banyak yang perlu Mama catch up sebelum berakhirnya 20 jam terakhir ini dan juga banyak benda yang Mama belum merancang untuk upcoming month, August!!
*Allah Al Musta'an*"Ya Allah, berikanlah kemudahan kepadaku untuk meneruskan usaha perkongsianku menerusi Shaklee, murahkan rezekiku dan juga rakan2 niagaku, berikanlah kami kebaikan dan keberkahan dari lorong2 rezekiMu yang halal. Sesungguhnya Engkau Maha Pemberi, perkenankanlah doaku ini. Ameen"

Jangan putus berdoa..

"Tiga doa yang sangat mustajab iaitu doa orang yang berpuasa, doa orang yang dizalimi dan doa orang yang musafir" 
(Riwayat Ahmad, Bukhari,Abu Daud &al-Tarmizi)


Tawaran GLA Complex juga akan berakhir dalam masa 20 jam ini.
Jangan ketinggalan!!Sedikit info mengenai GLA Complex :
GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.
Menggalakkan rasa kelegaan semasa kitaran haid bulanan
Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid.

*Dalam kes diabetis, ianya mampu menghalang komplikasi diabetis dengan mengurangkan kandungan gula dalam darah dan mengurangkan rasa kebas2 dan kesakitan.


Mahu membeli produk Shaklee dengan harga ahli dan perlukan konsultasi secara berterusan, boleh hubungi Mama dengan :-
1) SMS/Whatsapp Mama at 0192491201
2) Tinggal berdekatan dengan Stokis atau HQ? Boleh guna ID Mama : 852410.
Apa keistimewaannya? 
Konsultasi berterusan
Jadual Pemakanan dan Tips Esklusif
COD di Shah Alam & Subang Jaya
PosLaju seluruh negara.

No comments:

Post a Comment